Permission Problem

You don't have permission to do that.

Το ελληνικό στέκι του HH. Συζητάμε για το ΗΗ

MiriamLiapiMiriamLiapi Posts: 99 mod
Σαν υπενθύμιση περισσότερο των κανόνων αυτής της πλατφόρμας. ;) 

Συζητάμε ότι θέλουμε αναφορικά με το ΗΗ
Δεν ξεχνάμε...
 • Πως όλοι είμαστε μέλη της οικογένειας του ΗΗ. 
 • Συζητάμε πολιτισμένα, στα Ελληνικά. 
 • Σεβόμαστε & ενθαρρύνουμε τις διαφορετικές απόψεις 
 • Δεν ασκούμε προσωπική κριτική
 • Δεν χρησιμοποιούμε άσεμνες εκφράσεις
 • Είμαστε άμεσοι και περιεκτικοί στους διαλόγους μας
Ας αποδείξουμε λοιπόν πως οι Έλληνες δεν είναι late adopters  :)ML

Comments

 • Σας ευχαριστώ Miriam!
 • MiriamLiapiMiriamLiapi Posts: 99 mod
  edited November 2018
  Το πρώτο meetup του Ηedera Hashgraph στις 15/11/18 στην Θεσσαλονίκη, Ελλάδα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

  Η υψηλή ανταπόκριση του κοινού μας ανάγκασε να κλείσουμε την λίστα συμμετοχών 10 ημέρες πριν την υλοποίηση της εκδήλωσης. Από τα 135 άτομα που συμπλήρωσαν την φόρμα συμμετοχής, κατάφεραν να φτάσουν στον χώρο της εκδήλωσης 60 άτομα, καθώς οι υπόλοιποι δήλωσαν αδυναμία να προσεγγίσουν τον χώρο της εκδήλωσης. Οι δρόμοι είχαν μπλοκαριστεί από την ξαφνική επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην πόλη . 

  Οι  τυχεροί, στο 1ο μέρος της εκδήλωσης, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να δουν κάποιες από τις επαναστατικές αλλαγές που πρόκειται να φέρει η τεχνολογία του Hedera Hashgraph σε τομείς όπως οι μικροπληρωμές, η τεχνητή νοημοσύνη, το ΙοΤ. 

  Στο 2ο μέρος της εκδήλωσης ο Tim McHale advocate developer του ΗΗ παρουσίασε το μοντέλο διακυβέρνησης του HH και τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας, μπαίνοντας σε βαθύτερες τεχνικές λεπτομέρειες. 

  Με την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις  τόσο στην Μύριαμ όσο και στον Tim. Όπως διαπιστώθηκε, το γνωστικό επίπεδο των παρευρισκομένων αναφορικά με την ΗΗ ήταν ιδιαίτερα υψηλό και έγιναν κάποιες πολύ ωραίες ερωτήσεις. 

  Τέλος, με την ολοκλήρωση του Q&A session, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να ανταλλάξουν απόψεις, συνοδεία ορεκτικών και αναψυκτικών. 

  Η βραδιά έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλούς παρευρισκόμενους να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι με τις προοπτικές της τεχνολογίας και ανυπόμονοι για το επόμενο event.
  ML
 • MiriamLiapiMiriamLiapi Posts: 99 mod
  Ως Ambassador του Hedera Hashgraph, είμαι προσκεκλημένη του Biscotto cafe. Πέμπτη 6/12 εξηγώ γιατί η Blockchain & DLT τεχνολογία ήρθαν για να μείνουν και πώς αυτές θα επηρεάσουν την ζωή όλων μας.
  Περισσότερα εδώ https://www.biscotto.gr/apo-to-bitcoin-stin-hedera-pos-kai-giati-allazoyn-tin-zoi-olon-mas/

  Θα χαρώ να σας δω εκεί. 
  ML
 • MiriamLiapiMiriamLiapi Posts: 99 mod
  Την Πέμπητ 6 Δεκεμβρίου είχα την χαρά να βρεθώ προσκεκλημένη του νεανικού περιοδικού Biscotto στο Biscotto Cafe (Med.Cosmos). Μπροστά σε 32 θαμώνες διαφόρων ηλικιών, είχα την ευκαιρία να εξηγήσω τα πλεονεκτήματα του Hedera Hashgraph φαίρνοντας ρεαλιστικά παραδείγματα. Οι ερωτήσεις του κοινού στο τέλος της παρουσίασης με έκαναν ακόμη πιο χαρούμενη, καθώς όπως φαίνεται οι φίλοι του Hedera Hashgraph είναι πολύ καλοί γνώστες των κρυπτονομισμάτων και της λειτουργίας τους. Εδώ φωτογραφίες από την εκδήλωση. 
  ML
 • MiriamLiapiMiriamLiapi Posts: 99 mod
  edited December 2018
  Εδώ οδηγίες για πρόσβαση στο mainet  αν θέλεις να συμμετέχεις στο  testing
  ML
 • MiriamLiapiMiriamLiapi Posts: 99 mod
  Νέο Meetup Hedera Hashgraph στην Αθήνα. 
  Το 90% των θέσεων στο meetup έχει ήδη κλείσει. 
  Θα στενοχωρηθώ πολύ αν κάποιο από αυτό το community δεν καταφέρει να κατοχυρώσει έγκαιρα την θέση του. 
  Εδώ το δελτίο τύπου 
  Eδώ η φόρμα δήλωσης συμμετοχής
  Παρακάτω κάποιες δημοσιεύσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης της Αθήνας
  Hello future! Hello Athens!

  http://www.epixeiro.gr/article/115605


  https://www.athensvoice.gr/advertorial/market/527844_2o-elliniko-meetup-toy-tehnologikoy-kinimatos-stin-athina


  https://www.businessmentor.gr/deltio-typou-hedera-hashgraph-athens-meetup/


  https://www.protothema.gr/webtv/default-folder/3566609/hedera-meetup-athina-aprilios-2019-promo-video/


  https://www.protothema.gr/technology/article/869410/tehnologiko-meetup-hedera-hashgraph-kai-stin-ellada/


  https://www.deasy.gr/nea/c14789/Sthn-A8hna-to-2o-ellhniko-meetup-toy-tex.html


  https://www.nooz.gr/tech/1532732/technologiko-meetup-hedera-hashgraph-kai-stin-ellada-


  https://www.pagenews.gr/2019/03/14/nea-agoras/stin-athina-to-2%E2%80%8Bo%E2%80%8B-elliniko-meetup-tou-texnologikou-kinimatos-hedera-hashgraph/


  https://tvxs.gr/news/ellada/stin-athina-2o-elliniko-meetup-toy-toy-texnologikoy-kinimatos-hedera-hashgraph


  http://www.allyou.gr/living/market/37939-to-2o-elliniko-meetup-tou-texnologikoy-kinimatos-hedera-hashgraph-ylopoieitai-stin-athina


  http://www.platform.gr/life-2/market/73320-to-2o-elliniko-meetup-tou-texnologikoy-kinimatos-hedera-hashgraph-ylopoieitai-stin-athina


  https://www.womenonly.gr/deltia_typou/arthro/to_2_8203_o_8203_elliniko_meetup_tou_texnologikou_kinimatos_hedera_hashgraph_ylopoieitai_stin_athina-130998714/  ML
 • MiriamLiapiMiriamLiapi Posts: 99 mod
  edited April 9

  Το  meetup της Ηedera Hashgraph που πραγματοποιήθηκε στις 04/04/19 στην Αθήνα στο Deree-The American College of Greece, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

   

  Στο event συμμετείχαν developers, επιχειρηματίες, τραπεζικοί, κρατικοί λειτουργοί, φοιτητές και φίλοι της καινοτομίας.

   

  Το κοινό, στο 1ο  μέρος της εκδήλωσης, είχε την ευκαιρία να ακούσει και να ενημερωθεί από την ambassador της ΗΗ Μάχη-Μύριαμ Λιάπη, για τα μοναδικά χαρακτηριστικά της τεχνολογίας. Η Μύριαμ αναφέρθηκε στις επαναστατικές αλλαγές που πρόκειται να φέρει η Hedera Hashgraph σε τομείς όπως οι μικροπληρωμές, τις χρηματιστηριακές συναλλαγές, τα smart contracts και το ΙοΤ.

   

  Στο 2ο  μέρος της εκδήλωσης ο Γιώργος Δόμαλης, Computer Engineer, Υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Πάτρας, αναφέρθηκε σε εφαρμογές της τεχνολογίας Hedera Hashgraph σε τομείς όπως η δημόσια διοίκηση, η διαχείριση των big data, η διαχείριση έξυπνων πόλεων κ.ά. 

   

  Στο 3ο και τελευταίο μέρος της εκδήλωσης, ο Cooper Kunz, Developer της Ηedera Hashgraph που ταξίδεψε από το Ντάλλας του Τέξας για να παρευρίσκεται στην εκδήλωση, μπήκε σε βαθύτερες τεχνικές λεπτομέρειες που έδωσαν μια εικόνα των πρωτόγνωρων δυνατοτήτων της τεχνολογίας ΗΗ.

   

  Με την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις στους ομιλητές. Όπως διαπιστώθηκε, το γνωστικό επίπεδο των παρευρισκομένων αναφορικά με την Hedera Hashgraph ήταν ιδιαίτερα υψηλό.

   

  Τέλος, με την ολοκλήρωση του Q&A session, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα T-shirt της ΗΗ και να γνωριστούν καλύτερα κατά την διάρκεια του networking event, συνοδεία ορεκτικών.

   

  Το 2ο  meet up της Hedera Hashgraph  ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλούς παρευρισκόμενους να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι με τις προοπτικές της τεχνολογίας και ανυπόμονοι για το επόμενο event. 
  ML
 • NikolaosSiafakasNikolaosSiafakas Posts: 4 mod
  edited April 23
  Bravo Miriam, Giorgo, and Team - krima pou den katafera na ime eki.
Sign In or Register to comment.